9kk menestystä takana

Nyt on kulunut 9kk siitä muutaman unettoman, tiukan ja työntäyteisen yön jälkeen saimme avajaiset pidettyä. Olemme selkeästi saaneet jalansijaa alueella ja palaute on pääosin aina 5 tähteä, joista olemme todella kiitollisia. Välillä on meille ja asiakkaille sattunut huonoja päiviä, emmekä ole voineet vastata asiakkaan odotuksiin, mutta kenelläpä niitä väärällä jalalla sängystä nousemisia ei olisi.

Meillä on käynnissä tällä hetkellä asiakastyytyväisyyskysely, jos et pääse paikanpäälle, laita meille vaikka sähköpostilla fiilikset ja palaute siitä miten olemme onnistuneet palvelemaan sinua, tai jos jokin asia hiertää. hallinto@suutarilankirppis.fi

Jonkin verran on netissä tullut vastaan, ei pelkästää meidän liikkeestä, mutta muidenkin kirpputorien hintatasosta. Luku sinänsä on eri niissä kirpputoreissa, jossa kauppiaalla itsellään on puolet pöydistä ja näin ollen määrää hinnat tuotteille, mutta kuten meillä, asiakkailla on suurin osa pöydistä ja hintataso määräytyy myyjän tahdon mukaan. Me emme hinnoittele tuotteita, emmekä näin ollen voi niistä ottaa tarjouksia vastaan.

Seuraavan muutaman viikon aikana tilat tulevat muuttumaan ja saamme ainakin yhden merkittävän palveluntuottajan saman katon alle. Jos sinulla on idea siitä mikä palvelu tai liiketoiminta Tapuli/Suutarila alueelta puuttuu, kerro se meille! ..vastaavasti jos etsit yhteistyökumppania, meillä voi olla tarjota sinulle ja yrityksellesi valmiit asiakkaat, tilat ja näköalapaikka tuotteen elinkaarenpidentämiseksi ja kierrätykselle.

50-50 myynti on onnistunut paremmin kuin osasimme odottaa. Palvelu on saanut niin suuren suosion että myyntipaikan saamiseksi on pienoinen jono, joten kannattaa olla ajoissa liikenteessä. Palvelun viilaaminen 11/10 palveluksi on vielä työn alla, mutta pyrimme parhaamme. Jos tuntuu että hinnoittelu onnistuu ja olet osa-aika työtä vailla, taikka haluat tehdä sitä harrastuksena, ota yhteyttä.

Ihanaa kevättä kaikille, kirjoittelen kuulumisia viimeistään joulun alla. Olette ihania, en minä tätä yksin tee vaan me teemme tämän kaikki yhdessä.

-Sanna