Suutarilan Kirppis – takana 3v. menestystä

4.8.2018 avattu kirpputorimme Helsingin Suutarilassa täytti tänä vuonna jo mukavat 3 vuotta.

Kirjoitushetkellä 38. kuukausi liiketoimintaa on takana, ja olemme erittäin ylpeitä saamastamme palautteesta ja siitä miten hyvin meidät on otettu vastaan pk-seudulle. Meillä on asiakkaita aina Kirkkonummelta Lahteen saakka, joten uskomme, että olemme onnistuneet palvelemaan asiakkaitamme hyvin sekä luomaan positiivisen asiakaskokemuksen.

Pyrimme hinnoittelemaan jatkossakin pöytävuokrat mahdollisimman alas, sillä meille tämä kirpputori on enemmänkin sydämen asia kuin business, jota valitettavan moni yrittäjä on lähtenyt kokeilemaan – siinä onnistumatta.

Meille on erittäin tärkeää asiakaskokemus, oli sitten asiakkaanamme myyjä tai ostaja ja olemme aika-ajoin pyytäneet kehitysehdotuksia palautelaatikkomme yhteydessä johon jokainen on saanut kertoa, miten voisimme palvella entistäkin paremmin ja vastata vieläkin paremmin asiakkaiden odotuksiin.

Myymälävarkauksilta mikään kivijalkakauppa ei voi säästyä, vaikkakaan meillä sitä ei hyvän seurannan vuoksi paljoa onneksi koskaan ollutkaan. Kesän 2021 aikana päätimme kuitenkin näyttää muille esimerkkiä ja muutimme kovahälyt kaikille ilmaiseksi, joten jatkossa ne kuuluvat pöytävuokran hintaan turvaten myyjän omaisuuden ja vähentäen varkausyrityksiä.

Syksyn 2021 aikana uusimme myymälän valaistuksen vastaamaan nykyaikaista ja energiatehokasta tapaa valaista tiloja. Lisäksi asennamme myymälään lämmitys/viilennys yksiköitä, jotta talvikuukausina saamme tasaisemman lämmön energiatehokkaammin ja kesällä kuumille hellepäiville viilennyksen.

Meillä on tällähetkellä ennätysmäärä myyjiä, joten varaa paikkasi ajoissa, sillä välttämättä meillä ei ole vapaita pöytiä juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Tervetuloa!

pöytävaraukseen