Tietoa kävijöille

Palveluaikamme:
Ma-Pe 10:00 -18:00 ja La-Su 10:00-16:00
Henrik Forsiuksen tie 39
00750 Helsinki

Suutarilan Kirppis on 960m2 tiloissa sijaitseva valoisa Kirpputori. Palvelutason ylläpitäminen ja sen jatkuva kehittäminen on meille tärkeää, joten jaathan meille kokemuksesi! Kehitysehdotukset ovat meille myös tärkeitä, sillä liiketoimintamme peruspilari on palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja olla alansa paras.

Pihassamme on 54 autopaikkaa, ruuhka-aikoina nämä eivät aina riitä, joten olemme (ParkkiPaten kanssa) rajanneet pysäköontiaikaa yhteen tuntiin. Tien päässä on urheilukenttä josta löytyy lisää pysäköintipaikkoja.
Talon päähän saapuu HKL bussit
Puistolan juna-asemalta meille kävelee n.5 minuuttia.

Pidämme eläimistä, mutta emme voi sallia niiden sisälle tuomista, sillä kahvilamme tuotteet leivotaan meillä aina tuoreina, eikä näin ollen ole mahdollista päästää lemmikkejä sisään.

Tiloissamme on tallentava kamerajärjestelmä liiketunnistimilla sekä vartija ja yksityisetsivät satunnaisesti.
Varkaustapaukset ilmoitamme aina poliisille.

Pöydissä olevat tuotteet ovat paikanvaranneen omaisuutta ja hänen hinnoittelemiaan, kirpputori -yrityksellä ei ole määräysvaltaa tuotteisiin, emme ota vastaan tarjouksia emmekä luovuta myyjien tietoja asiakkaalle.

Teemme parhaamme että myynnissä olisi vain siistejä ja hyväkuntoisia tuotteita, aina emme siinä kuitenkaan onnistu, sillä tavaraa tuodaan ja ostetaan päivittäin satoja. Jos kuitenkin löydät, jotakin mikä on myymättömissä oleva tuote, ilmoita siitä kassalle.

Soita meille